Egy siker története …

2001 Április 26-án két gépjárműipari vállalat egyesült, a Brain Bee s.r.l. és a Globalpro s.r.l valamint egy a pénzügyi szektorban tevékenykedő Capital Consulting is csatlakozott, így alakult meg a Brain Bee S.p.A. az olaszországi Parma-ban.

A Brain Bee S.p.A kezdettől fogva olyan szakemberekkel büszkélkedett vezetői posztjain, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeztek a járműdiagnosztika, az autódiagnosztika és a kipufogógáz-vizsgálatok elektronikus eszközeinek tervezésében és építésében.

Lelkesedéssel és a területen szerzett gazdag szakértelemmel a birtokukban úgy döntöttek, hogy valami újjal állnak elő a piacon.


A Brain Bee termékek azóta elterjedtté váltak és rövid idő alatt elismerte az autóipari ágazat. Már 2004 decemberében a „Sole 24ore” egyik cikkét a Brain Bee-nek szentelte: „A tökéletes házasság az intelligencia és az autószféra közötti büszkeséggel” címmel. Valójában a Brain Bee volt az első olyan vállalat, amely a Vision 2000 tanúsítványt szerzett, és a a legjobb minőségű eszközként értékelte az ágazat.

 

A Brain Bee kutatásai szintén fontos szerepet játszottak a vállalat üzleti tevékenységében. Annak érdekében, hogy szakmailag kifejezetten szakosodott szektorban, a termékek technikai fejlődésével kapcsolatban szakszerűen szólaljon meg, 2005-ben a Kutatási és Fejlesztési Iroda a Brain Bee leányvállalata lett. Kiemeltté vált a folyamatos fejlesztés és a vállalati innovációra való orientáció.

A Brain Bee az Automotive szektor egyik vezető vállalatává vált, az innováció, és a széles választék illetve a piaci jelenlét tekintetében.