klíma

Brain Bee Multigas 8500 plus

Úgy tervezték, hogy megfeleljen a szakemberek igényeinek, akik a legjobb teljesítményt keresik, a legegyszerűbb módot. A legegyszerűbb A/C megoldás a legjobbak között.

Digitális ÉRINTŐ kijelző

2 db olajtartály,
1 db külön kontrasztanyag tartály

Beépített nyomtató

 

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Adószám (kötelező)

Üzenet


Kategória: Címkék: , ,

...

EGY KÉSZÜLÉK KETTŐ ÉLETTEL

A MULTIGAS 8500 Plus típusú klímafeltöltő ideális azon szakemberek számára, akik kiváló eredményt akarnak elérni komplikációk nélkül. Brain Bee a jövőbe visz tégeda mai naptól. A MULTIGAS 8500 PLUS valóban egy kettős felhasználású készülék. Használhatja a R134a gáz töltésére a rendszert. És hála a Brain Bee tervezésnek, a MULTIGAS 8500 PLUS készülékét átalakíthatja a R-134a gázról a R1234yf új gáz használatára a speciális átalakító szett (opció) segítségével. Így térülhet meg duplán az Ön befektetése.


 

MINDEN ELLENŐRZÉS ALATT

A MULTIGAS 8500 PLUS ideális klímafeltöltő azoknak akik a legjobbat akarják komplikációk nélkül. MULTIGAS 8500 PLUS magába foglalja az elektronikus szelepek és mérőeszközök felhasználóbarát kezelését.
A MULTIGAS 8500 PLUS “szíve” az LCD érintőkijelző. Egyszerű és intuitív, érintőképernyőn jelenik meg az összes funkció, gyors és pontos kezelést tesz lehetővé. Továbbá az optimális fényerősség miatt bármely időjárási körülmények között is jól látható a képernyő.


 

AIR PURGE SYSTEM Teljesen automatikus kondenzálódásmentes ellenőrzés

2015 újdonság

Légtisztító rendszer egy új, exkluzív funkció a Brain Bee-től, jelenleg az egész tartományban, ami segíti az üzemeltetőt tudatosan kezelni a nem kondenzálódó gázok lefejtését, ez váltja fel a hagyományosan, manométerrel végrehajtott kézi ellenőrzést.

Előnye: Az egyedi szoftver állandóan ellenőrzi a rendszert, és figyelmezteti a felhasználót. Az üzemeltető így eldöntheti, hogy mikor szeretné végrehajtani a műveletet.

 

SUPER CHARGE 100% Feltöltés

A gyorstöltést kihasználva a működő berendezéssel elérhetjük ugyan azt az állapotot amit a tartályfűtéses rendszernél érhetnénk el. És az eredmények még ennél is jobbak.

Előnyei: bármely éghajlati viszonynál a klímák feltöltése tökéletes, mindig teljes és garantált. A következő töltés így lesz időtakarékosabb, és energiatakarékosabb azáltal, hogy nem kell kiegészítő funkciókat alkalmazni.

 

 

 

 


 

OIL CLEAN Nincs több veszteség

Az állomást gyakran akadályozzák a környezetei tényezők (pl: hőmérséklet), ezek rontják az eredményeket, pontatlan értékeket eredményez. Hála az olajtisztító funkciónak a MULTIGAS 8500 PLUS képes az olaj
veszteségét optimalizálni( enyhíti az olajszivárgást), lehetővé teszi a gáz mentesítését.

ELŐNYE: Az olajtisztító lehetővé teszi az állomás tökéletes állapotának fennmaradását. Rendkívül pontosan számítja ki az új olaj mennyiségét, amely függetlenné vált a környezeti hatásoktól.

 

HPV Kimagasló vákuum

Ahogy a többi Brain Bee állomás, a MULTIGAS 8500 PLUS is fel van szerelve a magasnyomású vákuumpumpával (HPV pumpa). A HPV teljesítménye jobb, mint egy nagyobb kapacitású másik pumpáé. A megfelelő vákuum szintet képes eléri igen rövid időn belül ( 4 perccel korábban , mint egy dupla kapacitású pumpa).
Előnye: jobb vákuum szint elérésre képes a HPV pumpa, biztosítva a hatékonyabb hűtőközeg visszaállítást.

 


AGRI & WORK Mezőgazdasági gépekhez való alkalmazás

A 8500 PLUS integrálható az AGRI & WORK funkcióval (OPCIÓ). Ideális megoldás a mezőgazdasági és földmunkagépek klímatöltésére, amihez aktiválni kell az AGRI & WORK funkciót és adatbázist. A speciális funkció lehetővé teszi a szoftveresen irányíttt kombinált feltöltést, a maximális töltöttségi szint elérését.

ELŐNYE: a funkció elérhetővé teszi a hatékony feltöltést minden veszteség, hulladék nélkül, olyan gépek esetén is melynél a gázmennyiség nem ismert.

 

LONG LIFE PUMPA Hosszú élettartamú pumpa

A LONG LIFE PUMPA (szabadalom) olyan speciális funkció mely képes biztosítani akár 1.000 üzemórán át az élettartamot. A funkció akkor aktiválható amikor a készülék nincs használva, így automatikusan lehetővé válik az olaj regenerálódása. A végeredmény egy tisztított olaj, így érhető el a hosszabb életciklus, ezáltal csökkentve a működési költségeket.

 


ECO LOCK CSATLAKOZÓK

Amely megakadályozza a gázok levegőbe jutását, így óvva a környezetünket, csökkentve a környezet szennyezést. Működése lehetővé teszi a “puff” hatás megakadályozását, tehát a tömlő leválása során a gáz kiszabadulását a rendszerből.

 

ADATBÁZIS

MULTIGAS 8500 PLUS a legátfogóbb adatbázissal van felszerelve az R134a és R1234yf gázokhoz. Az adatbázis USB porton keresztül könnyen frissíthető. A korlátlan ideig érvényes adatbázis az újratöltést automatikusan biztosítja a járművek számára. Minden fázisban a legjobb teljesítményt és az optimális töltést garantálja.

 


NYOMTATÓ

A MULTIGAS 8500 PLUS nyomtatóval szerelt, a szerviz jelentés nyomtatásáért.

 

N – SZIVÁRGÁS TESZT(szivárgás teszt nitrogénnel)

A BRAIN BEE CLIMA felszerelhető a N-LEAK TEST funkcióval. Általában csak a csúcskategóriában elérhető funkció már a 8500 PLUS számára is könnyen felszerelhetővé vált. A speciális készlet (amely opcióként érhető el) lehetővé teszi szivárgás teszt végrehajtását amikor a rendszer nyomás alatt áll.