klíma

Brain Bee AIR-NEX 9420

Kategória: Címkék: , ,

...

Modern, gyors, egyszerű

 

A BRAIN BEE szervereihez csatlakoztatott állomás 24/7 online kapcsolatot biztosít, így mindig naprakész lehet az elérhető frissítésekkel kapcsolatosan. Az AIR-NEX generáció ergonómiai kialakítása és nagyon könnyedén elsajátítható szoftvere a lehető legkorszerűbb. Elsőként az iparágban a BRAIN BEE be mutat egy egyedülálló felemelhető elülső panel rendszert (ONE TOUCH rendszer). Ezt a BRAIN BEE közösen fejlesztette szerelőkkel és műhelyekkel együtt, a legjobb használhatóság érdekében. Ez a rendszer lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az összes belső alkatrészhez, így a karbantartási és szervizelési műveletek jelentősen gyorsabbak és könnyebbek.

 

Minden AIR-NEX állomás rendelkezik WIFI csatlakozással Bluetooth-on keresztül. Ez lehetővé teszi az alábbi funkciókhoz való hozzáférést:

+ AUTOMATIKUS FRISSÍTÉS (szoftver és adatbázis)

+ TÁVVEZÉRLÉS

+ TÁVSEGÍTSÉG

+ NYOMTATÁS WIFIN KERESZTÜL

+ ASA NETWORK felület

+ APPLIKÁCIÓK (iOS és Android)

 

Ne hagyja ki az új BRAIN BEE AIR-NEX 9420 klímatöltő állomást, amely R1234yf hűtőközeg kezelésére alkalmas. Egyszerű felépítés, rendkívüli hatékonyság. Az EGEA minősítés biztosítja a legmagasabb minőségi színvonalat és a használat biztonságát.

 

Az innovatív design vonzza magához a részletekre való odafigyelést: Az AIR-NEX 9420 az a klímatöltő az R-1234yf-hez amit ezelőtt még senki nem láthatott a műhelyekben. A pontos design szintén megjelenik a ONETOUCH nyitó rendszer praktikus használatában.

 

A 7 ”-os érintőképernyős kezelőfelület a kevésbé tapasztalt üzemeltetőt irányítja, és lehetővé teszi a tapasztaltabb felhasználók számára, hogy a különböző testreszabási lehetőségeknek köszönhetően fenntartsák a szolgáltatás teljes ellenőrzését.
 
A WIFI-kapcsolat biztosítja a folyamatos frissítést és egy riport elkészítésének lehetőségét a szolgáltatás elkészülte után.

Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Adószám (kötelező)

Üzenet

 

Főbb jellemzők:

+ 7” jól látható érintőképernyő
+ ONETOUCH panel emelő rendszer
+ Wifi
+ ASA NETWORK felület
+ AIR-PRINT szoftver
+ Multipass
+ Öblítés
+ Hibrid funkció(*)
+ N SZIVÁRGÁSVIZSGÁLAT(***)
+ Autom. nem kondenzáló gázok tisztítása
+ MAHLE által készített

Műszaki adatok:

+ Méretek: 700 x 750 x 1100 mm
+ Súly: 85 kg
+ Tartály kapacitása: 12 l
+ Beépített nyomtató: opcionális
+ Gázazonosító: opcionális

(*) Opcionális készlet szükséges