diagnosztika

Brain Bee B-Touch ST9000

MÉRÉSI MÓDOK

  • ECU információ kiolvasás
  • Paraméter/státusz kiolvasás
  • Hiba kiolvasás/törlés
  • Beállítások
  • Aktiválások
  • Kódolás (DPF, injektor)

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Adószám (kötelező)

Üzenet


Kategória: Címkék: , ,

...

GYORSASÁG

Az új kiválasztási eljárásnak köszönhetően a vizsgált rendszer, vagy funkció sokkal gyorsabban megtalálható a hagyományos strukturális kiválasztáshoz képest.

 

A hagyományos kiválasztási eljárással szemben elegendő egy kulcsszó, vagy a keresett rendszer azonosítójának részlete, így pillanatok alatt elérhető a vizsgálandó rendszer.

 

 

 

 

 

INTELLIGENCIA

A fejlesztés során a gyártó újraszervezte a gépjármű adatbázist, beépítette a rendszerbe azt az intelligens hibakeresési szisztémát, amely segíti a kezelőt a hiba okának feltárásában.

 

Ezáltal javasolja a célszerű vizsgálati sorrendet. Időt takarít meg, elősegíti a hatékonyabb hibakeresést, ezzel is biztosítva az eredményes gépjármű diagnosztikai mérést.

 

 

 

 

 

DINAMIKUS TESZTEK

Adott hiba esetén az irányított vizsgálati eljárás elősegíti a gépjármű problémáinak pontos felismerését és azok kezelését.

 

 

A dinamikus tesztelésnek köszönhetően a kiértékelési eredmények megbízhatóbban és gyorsabban érhetőek el a hagyományos eljárással szemben.

 

 

 

 

 

GRAFIKUS PARAMÉTER MEGJELENÍTÉS

A készülék nagy felbontású grafikus kijelzőjén lehetőség van az élő adatok kiváló paraméterábrázolású grafikai megjelenítésére.

 

 

A fejlesztésnek köszönhetően a kijelző tűéles képet ad, így akár egyszerre négy élő adatot jeleníthetünk meg, amely még nem okoz semmilyen leolvasási problémát.

 

 

 

 


A B-Touch ST-9000 alumíniumházas kialakításának köszönhetően ultra könnyű és megbízató berendezés az autószervizben. Formatervezése nem csak a korszerű designt valósítja meg, de tökéletesen alkalmazkodik a nagy igénybevételű használathoz is. A design Cristian Grande nevéhez fűződik, aki a Lancia versenyhajóját is tervezte.


ADATBÁZIS

Az innovatív fejlesztésnek köszönhetően a berendezés gépjármű- vizsgálati opciói a legtöbb márkára kiterjednek és magukba foglalják az ÁZSIAI és EURÓPAI AUTÓK, illetve a KISHASZON GÉPJÁRMŰVEK széleskörű adatbázisát. A Brain Bee által fejlesztett B-Touch Pedia átfogó és szinte mindenre kiterjedő, új háttér információi magasabb szintre emelik az eddig megszokott adatbázist.


KIJELZŐ

A 7”-os, színes, érintőképernyős kijelző segítségével a berendezés könnyen és gyorsan kezelhető. A fényerő, a kontraszt és a felbontás példaértékű, a képernyő 262144 színt képes megjeleníteni.

INTEGRÁLT PERIFÉRIÁK

A kifejezetten jól használható érintőképernyő mellett helyett kapott egy 6 gombos, kapacitív billentyűzet is, amely rendkívül ellenáll a szennyeződéseknek. Beépített, hosszú élettartamú akkumulátora pedig stabil működést biztosít a berendezés használata során.

HELP DESK

Diagnosztikai szakembereink telefonos szolgáltatása, amely hatékony, gyors és ügyfélközpontú távoli segítséget nyújt minden felmerülő diagnosztikai kérdés vagy hiba esetén.

Műszaki adatok

Tömeg

1500 kg

Méretek

315 x 220 x 55 mm

Multiplexer

Belső

Akkumlátor

7,4 V 2200 mAh Li-Ion integrált akkumlátor

Kijelző

7"-os kijelző ( 800 x 480 ) 262144 színnel

Billentyűzet

Kapacitív 6 gombos

Memória

64 MB DDR Ram, 2 GB micro SD

Vezeték nélküli csatlakoztatás

Bluetooth V2.0 ( 100 Méteres hatótávval )

Csatlakoztatás

D sub 15 tűs diagnosztikai kábel USB v2.0