diagnosztika

Brain Bee Connex Smart diagnosztika

Brain Bee Connex Smart előnyei:

ERŐSEBB.

MEGBÍZHATÓBB.

WINDOWS licensz (PC és Tablet) és ANDROID licensz (Tablet)

 

tovább a Brain Bee CONNEX-re …

 


  Ön neve / cégnév (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Adószám (kötelező)

  Üzenet


  ...

  6 verhetetlen előny, hogy észrevegyük a Brain Bee CONNEX Smart LINE erejét:

  1.ELISMERTSÉG

   A CONNEX diagnosztika magának tudhatja az iparág vezető gépjárműgyártói elismertségét, melyet páratlan teljesítmény mellett szolgáltat. A gyártó legújabb fejlesztése, mely magába olvasztja a korábbi népszerű gépjármű diagnosztikai berendezései tulajdonságait, alkalmazkodva a jelen és a jövő gépjárműveinek képeszségeihez.

  2.MAXIMÁLIS SEBESSÉG

  Kapcsolja be a Connex-et és készen áll a munkára! Kevesebb mint 7 másodperc alatt a diagnosztikai üzemkész. A munkavégzés nem a berendezésre való várakozással kezdődik. Figyelmét nem foglalja feleslegesen a szoftver munkavégzése.

  3.MINDIG CSATLAKOZVA

  Mostantól a készülék mindig a legmagasabb teljesítményt nyújtja. Naprakészen és végtelen lehetőségekkel a szükséges információk eléréséhez az internet nyújtotta csatlakozás. Az internet nyújtotta frissítési, rendszerjavítási képességekkel naprakész, azonnali információk várhatók a berendezéstől.

  4.NEXUS 1.0

  Új, rendkívül hatékony operációs rendszer, amelyet a BRAIN BEE fejlesztett ki.Teljesen a működésre hangolva, Önt szolgálva. Az elektrotechnikai biztos alapra fejlesztett operációs rendszer együttesen képes mindarra a gyorsaságra és stabilitásra amit Ön elvár. A kezelhetőség ergonomikusan megtervezett, „kézre álló”.

  5.LEGJOBB ASSISTANT

  Kétségei vannak a diagnózisról? A Brain Bee Connex Smart nyújtja a legjobb „asszisztenseit”, amelyek segítenek megoldani a megoldást. Opcionálisan bővíthető mindenre kiterjedő, részletes adatbázisokkal, szerviz szoftverekkel. Melyek gyártók által meghatározott értékek mentén vezetik végig a technikus a hiba megoldásában is. Részletekért keresse fel értékesítőjét!

  6.SZOLGÁLTATÁSOK ÉS LEHETŐSÉGEK NÖVEKEDÉSE

  Mi az eszköz, amit többet használsz, annál kevesebbet fizetsz? A Brain Bee Connex Smart tud ilyen lehetőséggel szolgálni. Hatékonysága egyértelmű minél többször „állítja munkába”.