emissziómérő

Brain Bee MGT 300 evo

Univerzális fordulatszámmérő benzin és dízelmotorokhoz

 

Az MGT300 EVO a Brain Bee által kiadott új fordulatszámmérő, amely lehetővé teszi a fordulatszám, a hőmérséklet és egyéb kapcsolódó információk könnyű és pontos feltérképezését minden benzines és dízel járművön, BLUETOOTH ® csatlakozással is. A fejlett szoftverével és a többszörös beszerzési rendszerek együttes használatával az MGT-300 EVO közel az összes járműt képes lefedni. (Autók és motorkerékpárok.)

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Adószám (kötelező)

Üzenet


...

TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A MEGLÉVŐ RENDSZEREKHEZ
Az MGT-300 EVO-t úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a műszaki vizsgáztató rendszerbe, kombinálva bármely olyan BRAIN BEE kipufogó gáz elemzővel vagy opaci méterrel, amely már szerepelhet a soron.

 

Az MGT-300 EVO speciális neurális hálózati technológiával rendelkezik, amelynek alkalmazásával a készülék napi használat során azonosítja és elkülöníti azokat a fő zajjeleket, amelyek (fiziológiailag) befolyásolhatják a mérés pontosságát.

Ennek a fejlett technológianak köszönhetően az MGT-300 EVO közvetlenül hozzáigazíthatja szoftverparamétereit a környezeti feltételekhez, amelyben működik, finomítja és optimalizálja a visszaküldött értékek pontosságát.

 

EOBD csatlakozási felület

RPM jelek mérése:

 1. Gyorsulásérzékelőn keresztül


2. Generátor hullámain keresztül (Akkumulátor)


3. Külső EOBD modulon keresztül

(Opció) Az MGT-300 EVO-hoz praktikus Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozva, lehetővé válik az OBD kódok közvetlen megszerzése. Tápellátás az EOBD foglalaton keresztül.

 

Szabvány EOBD interfész:
90 x 25 x 45 mm


Hőmérséklet értékek kinyerése:

1. A hőmérséklet-érzékelőn keresztül

Két lehetőség van a PC-hez csatlakozni:

Az MGT-300 EVO bármilyen PC-hez USB 2.0 csatlakozón keresztül csatlakoztatható, vagy a kényelmes vezeték nélküli kapcsolat segítségével, BLUETOOTH-on keresztül is.

Műszaki adatok

Mérési tartományok

300 ÷ 9990, rmp res. 10

Hőmörséklet

20 ÷ 200 °C res. 1

Kijelző

LCD kijelző, TFT COLOR 3,5” 320 X 240 700 nit (cd/m2)

Interface

Lágy érintő billentyűzettel

Tápegység

Belső lítium-ion akkumulátor, töltővel együtt

Kommunikáció/ Adatátvitel

USB 2.0 vagy Bluetooth

Méretek

200 x 100 x 30 mm

Súly

385 g