diagnosztika

Brain Bee X- touch

Jellemzők:

 

Gyorsaság:

Az új kiválasztási eljárásnak köszönhetően a vizsgált rendszer, vagy funkció, sokkal gyorsabban megtalálható a hagyományos strukturális kiválasztáshoz képest. A hagyományos kiválasztási eljárással szemben elegendő egy kulcsszó, vagy a keresett rendszer azonosítójának részlete, így pillanatok alatt elérhető a vizsgálandó rendszer.

 

Intelligencia:

A fejlesztés során a gyártó újraszervezte a gépjármű adatbázist, beépítette a rendszerbe azt az intelligens hibakeresési szisztémát, amely segíti a kezelőt a hiba okának feltárásában, javasolja a célszerű vizsgálati sorrendet. Időt takarít meg, elősegíti a hatékonyabb hibakeresést.

 

DY teszt- Dinamikus teszt:

Egy sor irányított teszten keresztül lehetővé teszi a probléma azonosítását és megoldását. Rendkívül megbízható és pontosabb, mint a hagyományos értelmezésben vett paraméter összehasonlítás. Ezek a  vizsgálatok kifejezetten együttműködnek a szakemberrel, aki folyamatosan teszteli a hatékonyságot.

 


Ön neve / cégnév (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Adószám (kötelező)

Üzenet


Kategória: Címkék: , ,

...

A Brain Bee diagnosztikai világa további lépést tesz a maximális minőség felé és belép egy új dimenzióba. Új kiegészítő funkciók, több interfész és lekérdezés, intuitív grafika és nagyobb sebesség a fő jellemzője a Brain Bee Touch sorozat új generációjának.


Minden ellenőrzés alatt

Az X-TOUCH ugyanúgy kínálja és tökéletesíti az alapvető funkciókat, amit a Brain Bee diagnosztikai eszközei már nyújtottak.

 

Az X-TOUCH elektronikát felszerelték Pass-Thru technológiával, ami lehetővé teszi a jármű ECU közvetlen programozását a leolvasó eszközön keresztül, a kapcsolat a gyártó által engedélyezett.

 

 • ECU információk kiolvasása
 • Paraméter/státusz kiolvasás
 • Beállítások
 • Aktiválások
 • Jogszabályok
 • A diagnosztikai aljzatok és kábelek pozícióinak vizuális azonosítása

Praktikus, egyszerű és műszaki információkban gazdag

 

Az X-TOUCH praktikus eszköz, egyszerű műszaki gazdag információkban és kapcsolási rajzokban, amelyek irányítják a kezelőt a különböző rendszerek hibáinak feltárásában addig, amíg a hiba teljesen el nem hárul.

 

Az X-TOUCH-ot Speciális Tablettel kombinálva tudja használni, amit a konfiguráció tartalmaz. Az X-Touch vezeték nélküli, Bluetooth technológiát használ. Az X-Touch továbbítja az adatokat a központi egység felé, ezáltal a vezetékek nem akadályozzák a kezelőt a munkafolyamatok elvégzésében.

Grafikus paraméter megjelenítés

A tesztelés során a képernyőn dinamikus kijelzést biztosít a műszer és valós idejű grafikus megjelenítés segíti a hiba feltárását.

 


Speciális funkciók

Szerviz intervallum és karbantartási javaslatok a komplex munkafolyamatokhoz.

Átfogó adatbázis, teljes piaci ellenőrzés

Az eszközön a jármű adatbázis a legátfogóbb és frissíthető. Az egyedülálló eszköz egy átfogó adatbázist tartalmaz, ami magába foglalja az Ázsiai autókat, Európai autókat és a kis haszon gépjárműveket. Az adatbázis nyilvántartott éves előfizetés alapján bármikor frissíthető az előfizető által. Évente 4 frissítést tervez a gyártó. A Brain Bee számos lehetőséget kínál az előfizetésre, hogy személyre szabja a kiválasztott programot, amennyire csak lehet. A Touch Line kártyával biztos lehet, hogy a leolvasó eszköze hosszú ideig frissíthető. A Touch.net rendszer telepítésével, az összes rendszer frissítésről azonnal értesül azok megjelenésekor.

Kommunikációs protokollok

 • ISO 14230 (ISO 9141-2)
 • ISO 1159- J1850 PWM
 • ISO 11519-J1850 VPW
 • ISO 11898-2 – Gyors sebességű CAN-BUS
 • ISO 11898-3- Kis sebességű CAN-BUS
 • SAE J2411- Egy vezetékes CAN-BUS
 • RS485 (SAE J1708)
 • SAE J2610

Műszaki adatok

Processzor típusa

Intel Technology 2

Kijelző

színes 8.0" érintőképernyő

Operációs rendszer

Windows 8.1 32BIT (előre telepített)

Teljesítmény

max. 6W